ZONGULDAK / KİLİMLİ - Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Ara

Okulumuz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık yönetmeliğine göre Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi almıştır.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri hazırladıkları robotik kodlama projelerini video şeklinde sundular. İyi seyirler.

Ara

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Gerekli şartları gerçekleştirmiş olan okulumuz, belgesini Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer YILDIZ'dan aldı.

"Okulum Temiz" belgelendirme programı kapsamında okulumuzdaki çalışmalar