ZONGULDAK / KİLİMLİ - Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen 6.sınıflarası bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve yarışma sonucunda birinci olan 6B sınıfımızı tebrik ediyoruz. Jüri üyelerimiz  İngilizce öğretmeni Aynur Ağdaş ve Fen ve Teknoloji öğretmeni Mine Aykuş'a desteklerinden dolayı tüm öğretmenlerimiz ve okul idaremize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimiz ile Üst Öğretim Kurumlarının tanıtımı amaçlı okul gezisi yapılarak Zonguldak Fen Lisesi, Zonguldak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve Mehmet Çelikel Lisesi ziyaret edilerek öğrencilere okulların tanıtımı yapıldı.

Şbt

8. sınıf velilerimize Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube tarafından eğitim verildi. 8. sınıf velilerimiz ile sınıf toplantılarımız yapıldı. Sınıf rehber öğretmenlerimiz, okul idaresi ve rehberlik servisi tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Sorumluluk bilinci konulu değerler eğitimi panosu yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen Yunus Emre sözlüğünden yararlanarak afiş tasarımı ve sözlük tasarımı yarışmalarına  katıldık. 5A sınıfından Aras Kocakaplan ve 5B sınıfından Aybars Yanaz afiş tasarımi yaptı. Sözlük tasarımını 6A sınıfından Elif Türk, Aras Kapucu, Kuzey Kardaş ve Zeynep Kamilçelebi isimli öğrencilerimiz hazırladılar. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

8.sınıf velilerimize rehberlik servisimiz tarafından "Ergenle İletişim ve Sınav Kaygısı" konulu seminer verildi.

Ock

7. Sınıf velilerine LGS sistemi ve lise türleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

Okul rehberlik servisimiz tarafından velilerimize Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı konusunda seminer verildi.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor. Aralık ayında "Yunus Emre"yi tanıyoruz, tanıtıyoruz.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda çeşitli etkinliklerle uygulanmaya başlandı. Proje kapsaminda sınıflarımızda uygulanan "Bilen Oturur" etkinliğimizden kareler...

Ara

Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile  8.sınıf veli toplantımız gerçekleştirilmiştir.

İstismardan Korunma ve Akran Zorbalığı Konulu Rehberlik Pano Çalışmaları

Ara

Bugün 6. ve 7.sınıf velilerimize okul psikolojik danışmanlarımız tarafından "Okul Başarısında Ailenin Rolü" ve "Teknoloji Bağımlılığı" konularında seminer verildi. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından her yıl düzenlenen 5.sınıflararası bilgi yarışmasında bu yıl 5B sınıfı 1.oldu. Bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize, değerli jüri üyelerimiz Yılmaz Cin ve Yusuf Salman'a, okul idaremize ve soruları hazırlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder 5B sınıfını başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kas

5. sınıf öğrencilerine 22 Kasım tarihinde okulumuz Psikolojik Danışmanları Yusuf Kılıç ve Yasemin Yanaz tarafından "Ergenlik Dönemi Özellikleri" konulu seminer verildi. Kız ve erkek öğrencilere ayrı ayrı düzenlenen seminerde; ergenlik döneminin getirdiği sorunlar ve çözüm yolları, büyüme, gelişme ve ergenlikte kişisel bakım gibi ergenlik çağındaki çocukları yakından ilgilendiren konularda bilgiler verildi.