ZONGULDAK / KİLİMLİ - Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Nis

Küçük Kızlar badminton takımımız il birincisi olmuştur. Bolu'da yapılacak olan grup müsabakasında ilimizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen 7.sınıflar arası bilgi yarışmamızda bu yıl birincimiz 7D sınıfımız oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor 7D sınıfımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca jüri üyelerimiz Fatma Güven ve Ziya Deniz Şen'e ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idaremize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Doç. Dr. Şükran ÖZTÜRK tarafından "Tek Sağlık Yaklaşımı Nedir? Neden Önemlidir?" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Mrt

8. sınıf velilerimize okul rehberlik servisimiz tarafından "Meslek Seçiminin Önemi ve Lise Türleri" ile ilgili seminer verildi.

Mrt

Küçük erkekler masa tenisi il müsabakalarında Yılmaz Cin antrenörlüğünde 5.sınıf öğrencilerimiz ilimizde 4.oldu.

Mrt

Badminton il birincisi olan takımımız ve yüzme yarışlarında derece alan öğrencilerimizle beraber Kilimli Kaymakamı Sayın Necdet ÖZDEMİR'i ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep ALKUŞ'u ziyaret ettik.

Mrt

Sivil savunma günü etkinlikleri kapsamında Kilimli itfaiyesinin katkılarıyla yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ilimiz güreş müsabakalarında dereceler elde ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimize İŞKUR tarafından Meslek Seçiminin Önemi ve Lise Türleri ile ilgili seminer verildi.

Şbt

6.sınıf öğrencilerimize okul rehberlik servisimiz tarafından "Akran Zorbalığı" semineri verildi.

Şbt

Okulumuz yıldız erkekler badminton takımı il birincisi olmuştur. İlimizi Karabük'te yapılacak turnuvada temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi, beden öğretmenimiz Ziya Deniz ŞEN ve antrenör Yalçın YILMAZ'ı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz çok amaçlı salonunda rehberlik servisimiz tarafından akran zorbalığı ve okul başarısında ailenin rolü semineri verildi.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimize, İçişleri Bakanlığına bağlı Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizin merak ettiği sorular cevaplandı.