ZONGULDAK / KİLİMLİ - Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Adres
BAŞÖĞRETMEN ŞÜKRÜ YAVUZ OKULU MERKEZ MAH. MEHMET ÜNLÜTÜRK CAD. NO 32 KİLİMLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştiren kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran ve sorgulayan, bilgiyi ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen, bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim becerilerine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, kendini gerçekleştirmiş, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenmiş, yaşam boyu öğrenmeyi benimsemiş, başarılı olabileceği birçok alan olduğunu bilen,kendisine güvenen, ailesine, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerinin ancak iyi eğitim almaları ile mümkün olacağının farkında olabilen bireyler olarak yetiştirmek ve okul olarak emsalleri için çevresinde örnek, eğitimin yükselen değeri olmak.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta ve yürüme mesafesindedir. Zonguldak Merkez ile ulaşım Özel Halk Otobüsleri ile kolayca sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kilimli İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Kilimli sahilde, B.E.Ü. Meslek Yüksekokulu yanında bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Zonguldak Merkez´e olan uzaklık 8 Km mesafededir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2021-2023 Eğitim-Öğretim yılında Futbol, FUTSAL, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Yüzme ve Tenis dallarında müsabakalara katılacaktır.
Okulumuzda TUBİTAK Bilim Fuarı Sergisi yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
2017 yılında Beyaz Bayrak Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar sonucunda okulumuz Beyaz Bayrak´ı almayı hak etmiştir. Okulumuzda Beslenme Dostu Okul ve Okuyorum Projeleri yürütülmektedir. Sıfır Atık ve Okulum Temiz belgemizi almış bulunmaktayız.