ZONGULDAK / KİLİMLİ - Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu

Murat SAY - Okul Müdürü

1973 yılında Kayseri’de doğdu. İlk Orta ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-iş Eğitimi Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu.

1998 yılında Zonguldak Devrek Gazi İlköğretim Okulu’nda Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak göreve başladı. 2007-2011 yılları arasında Kilimli ilçe Milli Eğitim Müdülüğüne Bilgisayar Formatörü olarak görev yaptı. 2011 yılında Kilimli Gaziosmanpaşa İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılından 2015 yılına kadar Kilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini yerine getirdi.2015 yılında Çatalağzı Ortaokuluna Okul Müdür olarak atandı.

12.12.2018 tarihinden itibaren Kilimli Başöğretmen Şükrü Yavuz Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevini yerine getirmekte olan Murat SAY evli ve bir çocuk babasıdır.